U bent hier: Home > Discrete & Verborgen Camera's > Tissue Box Camera

Tissue Box Camera

Tissue Box Camera
Details
  • Uiterst discrete verborgen camera
  • Goede beeldkwaliteit (640x480)
  • Slimme bewegingsdetectie
Onze prijs: Ä419,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

 

Tissue Box Camera met Opname

Een extra paar ogen en oren tijdens je afwezigheid?
 
Een geavanceerde verborgen opname camera op een plek waar niemand die zou vermoeden?

Kijk steeds mee met de Tissue Box Camera

Je kunt niet overal tegelijk aanwezig zijn, maar soms zijn er momenten waarop je graag een extra oogje in het zeil wilt houden. Een nieuwe poetsvrouw die alleen in je huis is, je kantoor tijdens afwezigheid, de oppas van je kinderen… Met de tissue box camera met opname is dit een fluitje van een cent. De stijlvolle tissue box kan overal neergezet worden, terwijl het perfect verborgen ingebouwde camera opnamesysteem elke beweging en elk geluid in de kamer registreert.

Het mooie van de Tissue Box Camera met Opname is dat het geavanceerde opnamesysteem naadloos en discreet ingebouwd is. Geen draadje, lampje of lensje zal verraden dat deze box eigenlijk meer bevat dan tissues. De interne oplaadbare batterij zorgt ervoor dat je 8 tot 12uur bewijsmateriaal registreert. Kortom voldoende om een werkdag te overlappen. Er is dus geen aparte stroomtoevoer nodig. Daarnaast neemt de Tissue Box Camera met Opname alleen daadwerkelijk op bij beweging. Je kunt ook zelf vooraf een tijd instellen waarop je wilt dat er opnames worden gemaakt.

De Tissue Box Camera garandeert kwaliteit

De ingebouwde CCD camera legt iedere scene vast met een hoge resolutie van 640 x 480 pixels, in hoogwaardige videokwaliteit. Zelfs ’s nachts, bij weinig licht, zal de extreem lichtgevoelige CCD cameralens, zonder de hulp van (zichtbare) IR leds, iedere beweging nog helder in zwart-wit registreren. Je slaat tot 4GB aan opnames op op de meegeleverde SD kaart, het apparaat ondersteunt SD kaarten tot 32GB. De verwisselbare SD kaart kan vervolgens gemakkelijk op computer of laptop worden aangesloten om de opnames terug te kijken, op dezelfde manier als dat je bijvoorbeeld met een digitale fotocamera zou doen. Alles behalve een technisch diploma vereist.

Opnamefuncties Tissue Box Camera

De Tissue Box Camera met Opname ondersteunt verschillende opnamemodussen. Variërend van de eenvoud van je oude videorecorder tot de meest geavanceerde technieken die je toelaten enkel en alleen dat op te nemen wat jou interesseert en zodoende je uren van analyse te besparen.

  • Manuele opname: Dit is de meest eenvoudige modus. Je wenst op te nemen, je drukt via de bijgeleverde afstandsbedieining op de REC knop. Je stopt met opnemen, je duwt op de STOP knop. Net zo eenvoudig als het bedienen van je video-speler.
  • Geplande continue opname: Je wenst enkel tijdens de werkuren op te nemen? Stel de Tissue Box Camera met Opname in zodat deze b.v. continu vanaf 8uur 's morgens tot 17u 's avonds opneemt.
  • Geplande opname met bewegingsdetectie: Dit is voor vele situaties de meest interessante opnamemodus. Via deze functie stel je deze recorder b.v. in zodat er enkel tussen bepaalde uren wordt opgenomen EN enkel en alleen als er beweging is.

Deze modus kan nog verfijnd worden:

  • Bewegingsdetectiegebied: Zo kun je het beeld indelen zodat er enkel en alleen als er binnen voorgedefinieerde gebieden van het beeld beweging is, er zal opgenomen worden.
  • Bewegingsdetectiegevoeligheid: Definieer een energie threshold die moet overschreden worden alvorens er zal opgenomen worden.

Wanneer je bovenstaande functies wijselijk gebruikt, zul je de opnames beperken tot de actie. Je zal de verschillende opnamemodussen ten zeerste weten te appreciëren wanneer je merkt dat je in een mum van tijd alle beelden hebt doorgenomen.

Stel jezelf dus gerust tijdens je afwezigheid met deze tissue box camera met opname.

Niemand zal vermoeden dat de handige tissue box een geavanceerde camera bevat.
 
Gebruik de Tissue Box Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.
Frames/seconds: 12fps @ 640x480, 30fps @ 320x240
Output: 1 CH Composite Video Line Out
Lens: 104° - 2,5mm lens
Audio: 44,1KHz - G.726/32kbps
Opslag: SD geheugenkaart tot 32GB, 4GB geheugenkaart meegeleverd
Bewegingsdetectie: Instelbare bewegingsdetectie met zones en regelbare gevoeligheid
Afmetingen: 14cm x 7,5cm x 2,7cm

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*