U bent hier: Home > Gebruiksvriendelijke track en trace systemen

Gebruiksvriendelijke track en trace systemen

Gebruiksvriendelijke track en trace systemen

Tot voor kort klonk track en trace misschien nog voornamelijk als iets dat alleen werd gebruikt door bedrijven, detectives en overheidsinstanties. Tegenwoordig is het echter steeds makkelijker en goedkoper om zelf een track en trace systeem aan te schaffen. De track en trace apparaten zijn nu zo klein dat ze makkelijk in je broekzak passen, en ook de gebruiksvriendelijkheid is flink verbeterd. Als eigenaar van een track en trace hoef je geen duur abonnement meer aan te schaffen om de GPS coŲrdinaten door te laten geven maar betaal je volgens een helder pay&go prijsschema. Met een eigen track en trace houd je een oogje in het zeil bij personen of voorwerpen terwijl je zelf duizenden kilometers verderop kan zitten.


Unpack&Track - track en trace

Wil je graag weten of je bedrijfsautoís wel op de efficiŽnt ingezet worden, of maak je je zorgen over je dementerende tante die nog weleens vergeet waar ze precies is? Met Unpack&Track track en trace is het simpelweg een kwestie van uit de doos halen en beginnen met traceren. De bijgeleverde SIM kaart verbind je met jouw telefoon of PC, waarna het apparaat zijn coŲrdinaten door gaat geven aan jou, waar ter wereld je ook bent. De track en trace zal je alleen berichten sturen als het apparaat ook daadwerkelijk wordt verplaatst. Als de track en trace eenmaal op de juiste plaats is geÔnstalleerd, kan je van een afstand de software zelf programmeren en instellingen veranderen. Geef bijvoorbeeld zelf aan hoe vaak je een update wilt krijgen met coŲrdinaten, zodat je kunt volgen waar je geliefden of kostbare spullen zich op dat moment bevinden.
track en trace knoppen

Discrete track en trace systemen

In de online webshop van Spy3K heb je de keuze uit vele soorten track en trace mogelijkheden. Er zijn losse trackers die met magneten makkelijk aan bijvoorbeeld voertuigen te bevestigen zijn, voor het volgen van routes en afgelegde kilometers. Voor het tracken van personen zijn er track en trace opties die handig mee te dragen zijn en zijn ingebouwd in een schoen of een leren riem. Op deze manier heb je geen los apparaat bij je dat je misschien makkelijk kwijtraakt, en zullen andere mensen niet zien dat je over een track en trace apparaatje beschikt.

Track en trace software


Met je eigen track en trace verlies je niet langer nachtrust doordat je je zorgen maakt over dierbare personen of spullen. Bij Spy3K vind je de beste track en trace opties, plus een geavanceerde en kostenbesparende online tracking service.