U bent hier: Home > Track & trace voor iedereen

Track & trace voor iedereen

Track & trace voor iedereen

GPS track & trace wordt steeds populairder. De politie en privé detectives gebruikten dit soort track & trace apparaten al veel langer, maar voor de ‘gewone’ man zijn er de afgelopen jaren veel meer mogelijkheden gekomen om zelf zo’n track & trace aan te schaffen. Ze zijn kleiner, handzamer en betaalbaarder geworden. Als je in het bezit bent van je eigen track & trace kan je op een eenvoudige en snelle manier personen, voertuigen en activa tracken.


UT track & traceUnpack&Track - track & trace

Als je je zorgen maakt over geliefden, ontvoeringen of bedrijfsauto’s, zorgt de Unpack&Track track & trace voor gemoedsrust. Neem de track & trace uit de doos en begin met tracken, zo simpel is het. Omdat de track & trace al van een SIM kaart voorzien is, werkt deze meteen. Je hebt de beschikking over alle denkbare track & trace functies, zonder de volle portemonnee te moeten hebben die hier vroeger voor nodig was. Het volgen van de GPS coördinaten kan vanuit de hele wereld worden gedaan via de PC of de mobiele telefoon. De software van de track & trace kan vervolgens op afstand worden bestuurd, en naar eigen wens worden ingesteld. De mate waarin jij een sms met de locatie van het apparaatje ontvangt is geheel aan jou. Daarnaast stuurt de track & trace je alleen een update als de tracker daadwerkelijk in beweging is. Je kunt zo nauwkeurig de afgelegde routes van werknemers, geliefden of zelfs gestolen spullen in de gaten houden.

Track & trace in een broeksriem?

Bij Spy3K verkoopt men meerdere soorten track & trace apparaten. Je hebt de losse track & trace toestellen, die door middel van magneten aan bijvoorbeeld een voertuig kunnen worden vastgemaakt. Voor personen die graag zelf willen dat een vertrouwd persoon ze in de gaten kan houden, zoals mensen op gevaarlijke missies of dementerende patiënten, zijn er ook discretere track & trace mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een track & trace verstopt in een lederen broekriem of in een schoen. Op deze manier raakt de gebruiker de track & trace niet kwijt en kan het apparaatje ook niet makkelijk door anderen ontdekt worden.

Spy3K track & trace service

Spy3K biedt een eigen online track & trace service aan. Hiermee wordt de nieuwste track & trace technologie gecombineerd met het grootste gebruiksgemak, voor de ultieme track & trace ervaring. Het online programma stelt je in staat om met een paar klikken op de muis je instellingen te wijzigen en zo je GPS update frequentie of bijvoorbeeld geo-grens te veranderen. Ook valt er makkelijk de geschiedenis van een track & trace in te zien en kunnen er uitgebreide Word – of Excel rapporten opgesteld worden. Naast GPS coördinaten kan deze track & trace service je zelfs exacte adressen via een SMS op je mobiel doorgeven. Je hebt zodoende geen dure mobiele internetverbinding nodig. Het doorgeven van al deze informatie gebeurt door middel van een handige Pay&Go structuur, waar geen abonnement of verborgen kosten aan verbonden zitten. Zo houd je de uitgaven makkelijk onder controle en betaal je één prijs voor heel Europa.Geef jezelf dit stukje gemoedsrust en bekijk eens welke track & trace het beste aan jouw behoeftes voldoet. Spy3K biedt je de beste track & trace apparaten en online tracking service, en dat alles binnen een overzichtelijke prijsstructuur.