U bent hier: Home > Tracking en tracing is IN

Tracking en tracing is IN

Tracking en tracing is IN

Tracking en tracing wordt alsmaar populairder. Was dit soort apparatuur vroeger alleen bereikbaar voor officiŽle instanties en bedrijven, tegenwoordig kan iedereen gebruik maken van tracking en tracing. De apparaten zelf zijn kleiner geworden, gebruiksvriendelijker en goedkoper. Ook het laten doorgeven van de GPS coŲrdinaten kost geen fortuin meer met de nieuwe prijsstructuren. Met je eigen tracking en tracing device kan je makkelijk zien waar geliefden of kostbare bezittingen zich bevinden.


UT track & traceTracking en tracing met de Unpack&Track

Maak je niet langer zorgen over je geliefden of dure spullen, je Unpack&Track tracking en tracing device houdt ze voor je in de gaten. Een kind kan de was doen, want het enige dat je hoeft te doen is het apparaat uit de doos te halen en aanzetten. Met de bijgeleverde SIM kaart kan het tracking en tracing direct beginnen. Stel in waar je de GPS coŲrdinaten wilt ontvangen, op je mobiel of je PC, en je kunt vanaf overal ter wereld zien waar het tracking en tracing apparaat zich bevindt. Mocht je veranderen willen aanbrengen in de software, kan je dit vanaf een afstand doen. Verander bijvoorbeeld de frequentie van de ontvangen GPS updates, of stel een geo-grens in waar het apparaat niet overheen zou mogen gaan. Omdat het tracking en tracing apparaat je alleen een update stuurt als deze daadwerkelijk in beweging is, krijg je geen overbodige kosten. Op deze manier kan je precies zien waar de personen of spullen die jij in de gaten wilt houden, zich bevinden.

Tracking en tracing in een riem!

Op de website van Spy3K worden verschillende variaties tracking en tracing apparaten aangeboden. Er zijn losse tracking en tracing systemen die je met een magneet kunt bevestigen aan bijvoorbeeld een auto of boot. Ook zijn er tracking en tracing apparaten die speciaal gemaakt zijn voor discrete tracking en tracing van personen. Ze zijn ingebouwd in een schoen of achter een lederen broekriem. Zoín persoon weet dan dat de locatie van hem of haar altijd door een vertrouwd iemand kan worden gecontroleerd, iets dat bijvoorbeeld prettig is voor iemand die speciale missies uitvoert of oudere personen die soms niet helemaal meer weten waar ze zich precies bevinden.

Online tracking en tracing service

Om je tracking en tracing ervaring helemaal compleet te maken, biedt Spy3K een eigen online tracking en tracing service aan. Hierbij wordt de nieuwste GPS technologie samengesmolten met een grote gebruiksvriendelijkheid en duidelijke Pay&Go prijsstructuur. In het online programma kan je makkelijk instellingen wijzigen, of bijvoorbeeld de geschiedenis van een bepaalde tracking en tracing apparaat inzien. Vervolgens kan je hier volledige rapporten van samenstellen in programmaís als Word of Excel. Naast GPS coŲrdinaten kan dit programma je ook exacte adressen doorgeven van je tracking en tracing toestel. Dit gebeurt allemaal via een SMS naar je mobiel. Waar je dus ook bent, je kunt je tracking en tracing apparaat in de gaten houden via je mobiel en je hoeft geen duur mobiel internetabonnement af te sluiten. Samen met onze heldere prijsstructuur zal je duidelijk kunnen bijhouden wat je uitgeeft aan je tracking en tracing zodat je later niet voor verrassingen zal komen te staan.Je hoeft je nooit meer af te vragen waar je geliefden zich bevinden met een eigen tracking en tracing apparaat. Neem eens een kijkje in de webshop van Spy3K en zie wat de mogelijkheden voor een tracking en tracing systeem zijn. Het assortiment van Spy3K is groot, en dat alles voor een scherpe en heldere prijs.