U bent hier: Home > GPS Tracking > Trackstick Mini

Trackstick Mini

Trackstick Mini
14%
Details
 • Zeer compact en gebruiksvriendelijk
 • Nauwkeurige GPS technologie
 • Track 3-14 dagen de locatie, tijdstip, snelheid, ...
Normale prijs: Ä337,73
Onze prijs: Ä289,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

Trackstick Mini: GPS volgsysteem

Ben je bezorgd over het rijgedrag van je kind of vrees je dat hij of zij er slechte contacten op nahoudt?

Houden je vertegenwoordigers er een eigen handel op na of profiteren ze van hun vrijheid?

De Trackstick Mini is de laatste nieuwe versie van de populaire Trackstick GPS volgsystemen. Net zoals zijn voorgangers kenmerkt de Trackstick Mini zich door zijn gebruikersvriendelijkheid en 'zero' gebruikskosten. Na de Trackstick Pro, Trackstick I, Trackstick II en Super Trackstick maakt de Trackstick Mini het frappantste onderscheid door zijn uitstekende GPS gevoeligheid (7x zo gevoelig) en zijn uiterst compact (lees: discreet) design. Met zijn voordelige aankoopprijs, het ontbreken van enige gebruikskost en het eenvoudig gebruik opent de Trackstick Mini de GPS track en trace markt voor alle lagen van de bevolking. Gebrek aan een ingenieursdiploma of budget zijn geen beperking meer om de GPS technologie naar jouw hand te zetten en te achterhalen wat er achter je rug gebeurt.

 Trackstick Mini Google Earth 2 Trackstick Mini Google Earth 3 Trackstick Mini Google Earth 4

Ideaal GPS auto volgsysteem

Kleinst en discreetst GPS auto volgsysteem op de markt

Je moet niet diep nadenken om te begrijpen dat hoe kleiner een GPS auto volgsysteem, hoe discreter je het kunt inzetten. De Trackstick Mini tart de grenzen van de microtechnologie en steekt zijn voorgangers met kop en hals voorbij terwijl de afmetingen zijn gehalveerd. De Trackstick Mini is momenteel het kleinste GPS auto volgsysteem binnen zijn niche: 8,89cm x 3,81cm x 0,95cm. Onderstaande foto vergelijkt de grootte van de Trackstick Mini met zijn voorganger, de Super Trackstick.

Wie wil nu een GPS auto volgsysteem waarvan je dagelijks de batterijen moet vervangen?

In veel gevallen is het niet praktisch of gewoonweg onmogelijk om dagelijks batterijen te vervangen. De Trackstick GPS volgsystemen onderscheiden zich reeds sinds de eerdere modellen van goedkopere GPS auto volgsystemen door hun lange autonomie. De Trackstick Mini zet deze trend verder. De uiterst zuinige GPS technologie en bewegingsdetectie maakt de Trackstick Mini één van de langst werkende GPS auto volgsystemen binnen de markt van de GPS loggers.

Je hebt geen batterijen te vervangen want de Trackstick Mini is uitgerust met een interne lithium-ion batterij zodat je 3 tot 14 dagen perfect tijdstip, datum, locatie, snelheid, richting, hoogte en temperatuur zult registreren. De exacte autonomie is afhankelijk van de activiteit van de te volgen auto. Binnen de 1 tot 2 uur herlaad je de interne batterij via USB.

Plaats de Trackstick Mini op, in of onder een auto

De Trackstick Mini is uitgerust met een 7x zo gevoelige GPS CPU als zijn voorgangers. Dit in combinatie met de ingebouwde 360° antenne maakt dat je de Trackstick Mini zowat overal kunt plaatsen: Op in of onder een auto. Tracht maar eens je TomTom of Garmin onder je auto te plaatsen: Geen ontvangst. Met de Trackstick Mini is dit probleem volledig van de baan en registreer je de afgelegde weg van ieder bewegend voorwerp, waar en wanneer je maar wil.

Om de installatie te vereenvoudigen en ter bescherming tegen weer en wind, komt de Trackstick Mini inclusief magneethouder en rubberen behuizing.

Trackstick - GPS data logger

Werking GPS data logger

De Trackstick Mini - GPS data logger - zal, variërend van 5 seconden tot 1 uur, telkens zijn locatie berekenen en registreren op het intern geheugen. Tot 16000 lokaties of wekenlange routes kun je opslaan. Achteraf connecteer je de GPS data logger via de USB-poort met je PC en download je alle locaties. Met de gratis bijgeleverde software, Trackstick Manager, heb je een gebruikersvriendelijke manier om snel alle stops weer te geven, de afgelegde weg van een bepaalde dag te tonen via Google Earth op satellietbeelden of straatmappen en nog veel meer. Trackstick Manager, dezelfde software als de voorgaande Trackstick GPS data loggers, bewees reeds bij onze voorgaande klanten uiterst eenvoudig te gebruiken: Geen enkel product biedt zoveel mogelijkheden in zo'n gebruikersvriendelijke vorm. Zelden hadden klanten van voorgaande Trackstick modellen vragen over het gebruik. Alles is vanzelfsprekend en zo is ook de Trackstick Mini in een mum van tijd in te zetten.

Trackstick Mini is geen realtime GPS volgsysteem

Trackstick Mini is een voordelig alternatief voor realtime (live te volgen) GPS volgsystemen. Je kunt de Trackstick Mini niet gebruiken om een auto live te volgen, je moet het toestel connecteren met je PC om de afgelegde weg te downloaden. Realtime GPS volgsystemen zijn duurder in aankoop, gaan gepaard met maandelijkse abonnements- en SIM-kosten. Stel jezelf de vraag: Heb je de afgelegde weg ECHT live nodig? Indien niet, dan is de Trackstick Mini een zeer voordelig en efficiënte oplossing om na te gaan wat er achter je rug gebeurt.
 

Waar gingen ze naartoe? - Waar hielden ze halt? - Hoe snel reden ze?

Dit alles kun je nu eenvoudig achterhalen met de Trackstick Mini.

Eenvoudig in gebruik – Geen installatie nodig – Geen maandelijkse kosten

Vergelijk de verschillende Tracksticks


Type Trackstick
Trackstick Mini
Trackstick Pro
Afbeelding
Afmetingen
8,89cm x 3,81cm x 0,95cm
8cm x 5cm x 2,5cm
GPS

-160dBm
7x zo gevoelig als andere modellen
360° antenne

-
Energievoorziening
Ingebouwde lithium ion batterij
Sigarettenaansteker wagen (5-24V DC)
Batterijduur
3-14 dagen
Ongelimiteerd
Geheugen
16000 locaties
16000 locaties
Weersbestending
Ja
Nee
Bewegingsdetectie
Ja
Nee
Software
Trackstick Manager
(zie video)
Google Earth
(gratis versie)
Trackstick Manager
(zie video)
Google Earth
(gratis versie)
Accessoires
Magneethouder
Beschermende rubberen
Houder
USB data kabel
Stroomkabel voor sigarettenaansteker
Samengevat

Flexibel in te zetten GPS logger met interne lithium batterij en uiterst gevoelige GPS.

Ideaal voor situaties met minder goed GPS ontvangst zoals discrete plaatsing onder auto.

GPS logger voor vaste installatie in een wagen. Geen batterijen te vervangen of op te laden.


Trackstick Google Earth 5 Trackstick Google Earth 6

Gebruik de Trackstick Mini niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 
Afmetingen: 8,89cm x 3,81cm x 0,95cm
GPS gevoeligheid: -160dBm GPS ontvanger (7x zo gevoelig als de vorige modellen)
GPS antenne: 360° GPS antenna (niet noodzakelijk om naar de hemel gericht te zijn)
Ontvangstfrequentie: L1 (1575.42MHZ) C/A Code ; SPS autonoom
Hot start: 9sec (max)
Warm start: 37sec (max)
Cold start: 52sec (max)
Horizontale juistheid: 2,5m
Maximaal geregistreerde snelheid: 300km/h (locaties worden steeds opgeslagen)
Ontvangstkanalen: 32
Aantal te traceren satellieten: 12
Geheugen: Geheugen voor 16000 locaties
Batterij : Ingebouwde herlaadbare lithium-batterij: 3 tot 14 dagen actief - 1 à 2 uur herlaadtijd via USB
Gewenste omgevingstemperatuur: -30°C tot 80°C
Software: Trackstick Manager integreert perfect alle data in Google Earth en het is compatibel met de meeste andere tracking software.
Connectie: USB 2.0
Accessoires: Beschermende rubberen behuizing en magneethouder
Systeemvereisten: Windows™ XP, Vista of Windows 7 met USB1.1/2.0 port

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

 • Auteur: Email
  Zeer nieuwsgierig met de Trackstick aan de slag gegaan.... en verbluffend. De details, de routes. Het werkt zoals het in de folder staat, en dat is lang niet altijd zo het geval!!! Ik heb alleen effe moeten zoeken naar de juiste plek in het voertuig, maar dan werkt het boven verwachting!!! Groetjes Email
 • Auteur: Dieter
  Verbluffende resultaten!!!
  Een massa gegevens die opgeslagen worden tot in detail zodat alles te volgen is.
  Zeer interessant zijn de filters zodat je uit de duizenden data bijvoorbeeld alleen de stops kunt weergeven van langer dan 10 minuten. via google earth kun je dan de lokatie bekijken met zeer herkenbare beelden.
  Prima ontvangst,ook in parkeergarage en batterij gaat lang mee.
  Software eenvoudig te downloaden en te gebruiken.
  Ben echt verrast,prima product !
 • Auteur: Canasta
  Mijn ervaringen in een notedop :
  - Handleiding soms verwarrend (er wordt verwezen naar een CD die er niet is, naar batterijen die moeten geplaatst worden terwijl deze al geplaatst zijn, etc). Dit komt omdat de handleiding de verschillende modellen behandelt, maar niet steeds even duidelijk.
  - De handleiding stelt dat de trakcstick de eerste maal een 15 minuten ononderbroken signaal moet kunnen ontvangen. Na een paar minuten moet er reeds een lock zijn op een sateliet anders moet je de trackstick verplaatsen. De trackstick mini pinkte echter na 15 minuten nog altijd rood (= geen lock), ondanks een onbelemmerd zicht op de hemel. Niet opgeven dus, het inlezen van de GPS almanak en efemeriden duurt de 1ste maal lang.
  - Fantastisch produkt in de praktijk. Goede ontvangst, zelfs als de trackstick mini aan het zicht onttrokken is in de wagen.
  - Heel degelijke software, met zeer goede exportmogelijkheden, niet in het minst naar Google Earth.
  - SAMENGEVAT : Heel tevreden.
 • Auteur: Kenny
  Ik ben zeer tevreden over dit product, zelfs aangenaam verast dat het zo goed werkt.
  Zelfs op moeilijke plaatsen werkt dit product perfect! Je kan echt duidelijk zien tot op de minuut hoe lang een persoon ergens staat, nu pas hebben we echt zekerheid!
  Ook bedankt voor de goede service!
 • Auteur: De Boer
  Naast de wat duurdere GPS truckers is deze tracker een bijzonder goed product. Achteraf is alle info uit te lezen, waar degene/voertuig geweest is, het is erg klein en dat heeft zeker, naast de prijs zijn voordeel

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Hoe gebeurt het in en uitschakelen wanneer de wagen b.v. 1week stilstaat
Antwoord:   De Trackstick Mini beschikt over een interne bewegingsdetector. Wanneer er geen beweging is zal de Trackstick in rust gaan en de batterij sparen.
 
Vraag:   Kan de positie real time gevolgd worden wanneer de stick aan PC gekoppeld is? (zendt de stick real time positie (NMEA string?) naar PC?)
Antwoord:   Dit is niet mogelijk met de Trackstick Mini maar wel met de Trackstick Pro. De handleiding beschrijft dit gebruik in meer detail: Trackstick handleiding
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*