U bent hier: Home > GPS Tracking > Unpack&Track+

Unpack&Track+

Unpack&Track+
Details
 • Zeer nauwkeurige A-GPS technologie (tot op enkele meters)
 • Handig, compact formaat, overal mee te nemen of in te bouwen
 • De meest gebruiksvriendelijke GPS tracker op de markt
 • Geen abonnementskosten maar een eenvoudig Pay&Go creditsysteem
Onze prijs: 149,96
BTW inbegrepen 21%
Opties
Magnetische en weerbestendige buidel
Inbouwkit & service
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

Unpack&Track+ GPS live tracker

Wil je weten waar je kinderen of andere naasten zijn of zijn geweest?
Of wil je je auto, motorfiets, boot, werkmateriaal, kortom alles wat waarde heeft tegen diefstal beschermen?
Of wil je duidelijk de routes van je werknemers opvolgen?

Bestel dan de meest gebruiksvriendelijke GPS live tracker op de markt, de Unpack&Track+.
Geen maandelijkse of verborgen kosten, geen contracten van 1 of 2 jaar maar pure Pay&Go, Plug&Play, Unpack&Track eenvoud.Unpack&Track
Het unieke aan de Unpack&Track+ is de combinatie van de laatste nieuwe ontwikkelingen  met een doorgedreven gebruiksvriendelijkheid. De Unpack&Track+ opent de wereld van live GPS tracking voor de man op de hoek van de straat tot kleine en grote ondernemingen. Kortom GPS live tracking is nu bereikbaar voor iedereen. "Unpack and track", uit de doos nemen en beginnen tracken, zo simpel kan het. Niet alleen de gebruiksvriendelijkheid maken de Unpack&Track+ bereikbaar voor iedereen maar ook de scherpe prijzenstructuur. Nadat we reeds 6 jaar de GPS live tracking markt opgevolgd hebben en een onderzoek hebben gevoerd over wat gebruikers nu echt verwachten van GPS live tracking, kunnen we zonder twijfel zeggen dat de Unpack&Track+ de meest gebruiksvriendelijke GPS live tracker op de markt is. Een 'must have' voor zowel families, ondernemingen en zelfs recherche diensten.

Plug&Play GPS live tracker

Tot voor kort was GPS live tracking een complex en kostelijk gebeuren. Op de eerste plaats moest je een GPRS data abonnement van 12 to 24 maanden afsluiten. Dit kost je al gauw 25€ per maand of 300€ per jaar. Het gebruik van de online tracking service is vaak ook niet gratis. Een kostelijke grap dus. Daarnaast had je voor de configuratie van je toestel in functie van de pas aangekochte SIM-kaart best wat letters gegeten. Functies zoals 'geofencing' (onzichtbare grenzen die niet mogen overschreden worden) of tracking via je GSM waren complex of niet aanwezig. De Unpack&Track+ bundelt echter al de functies die je ooit in voorgaande GPS trackers gezien hebt in zo'n gebruiksvriendelijk pakket dat al deze snufjes maar enkele muisklikken verwijderd zijn.

Pay&Go live GPS tracking

De Unpack&Track+ is de enigste GPS live tracker op de markt wereldwijd die je niet vastketent aan contracten van 1 jaar of meer maar die werkt op basis van een Pay&Go creditsysteem. Hoe gaat het nu precies? De Unpack&Track+ is reeds voorzien van een SIM-kaart en daar moet jij je geen zorgen over maken. Via het online tracking panel selecteer je hoeveel locaties en SMS'n je nodig hebt. Iedere keer als de Unpack&Track een locatie doorgeeft, verbruik je 1 locatiecredit. Locatiecredits zijn reeds verkrijgbaar vanaf 0.0018€ / credit. Het interessante is dat jij perfect de controle behoudt over je verbruik want via het online tracking panel beslis jij hoe vaak de GPS live tracker zijn locatie moet rapporteren. Zo lang er beweging is wel te verstaan. De Unpack&Track+ is zo slim dat wanneer het zich binnenhuis bevindt of gewoon simpelweg niet beweegt, het ook geen credits zal verbruiken. De SMS-credits zijn gebaseerd op hetzelfde principe. Iedere keer als je er één gebruikt wordt deze in vermindering gebracht op je totaal. Je gebruikt ze om de frequentie van rapportering aan te passen, om een alarm te ontvangen bij het overschrijden van ingestelde grenzen of wanneer de batterij bijna leeg is, om de adreslocatiegegevens (geen GPS coördinaten) naar je GSM te verzenden en wanneer de paniekknop ingedrukt werd. Kortom, geen verrassingen op het einde van de maand. Jij behoudt de controle over je verbruik.

GPS live tracking via je PC of GSM

De Unpack&Track+ biedt je 2 mogelijkheden om zijn traject op te volgen: Via je PC of jeGSM. Het traceren van de Unpack&Track+ via je PC biedt de meeste functies. Eens ingelogd biedt het Unpack&Track+ tracking panel je een brede waaier van te ondernemen acties en configuraties. Het tracking panel is opgebouwd met de aandacht om allerlei snufjes op een intuïtieve manier aan te bieden. Het tracking panel laat je toe de rapporteringsfrequentie aan te passen, één of meerdere virtuele 360° perimeters in te stellen zodat je een alarm op je GSM en/of per e-mail ontvangt bij het overschrijden, rapporten in Excel of Word op te stellen over alle starten en stops, rapporten over de afgelegde km's, de afgelegde weg te reconstrueren van de afgelopen dagen of weken, bedrijven kunnen oneindig veel toestellen gelijktijdig opvolgen, ...

Ben je onderweg en heb je geen PC in de buurt? Geen probleem. Telefoneer eenvoudig naar de Unpack&Track+ en in een mum van tijd rapporteert deze per SMS zijn locatie. Geen GPS coördinaten die je nog eens manueel moet ingeven via een website maar rechtstreeks duidelijke adresgegevens. Naast de adresgegevens maakt de Unpack&Track+ van de gelegenheid gebruik om je op de hoogte te stellen over de stand van de batterij en de kwaliteit van GSM ontvangst.

In 2 woorden: Gebruiksvriendelijk EN professioneel

Hoewel eenvoudig in gebruik toch zal ook de professionele gebruiker niet op zijn honger blijven zitten. Of je nu 1 of 100 toestellen wenst op te volgen het tracking panel toont met één klik alle toestellen. De Unpack&Track+ biedt functies die andere GPS trackers niet aanbieden of waar je anders diep in de buidel voor moet tasten.We zetten alle snufjes op een rij.

 • Live GPS tracking of real-time tracking: Ontvang tot iedere 2uur tot iedere 5 sec een locatie-update via het tracking panel en volg op staande voet.
 • Geschiedenis of GPS logging: Ga terug in de tijd en zie perfect waar de Unpack&Track was op een moment naar keuze.
 • Rapportering via Excel of Word: Genereer met één muisklik duidelijke rapporten over starten en stops of afgelegde km's.
 • uBlox GPS: Laatste nieuwe GPS technologie (tot op 2m  nauwkeurig).
 • Pay&Go: Vermijd uit de hand gelopen facturen. Koop enkel credits aan wanneer je er nodig hebt. Eénzelfde prijs voor geheel Europa.
 • Energiezuinig: De ingebouwde herlaadbare lithium batterij verzorgt een gemiddelde werkingsduur van 3 tot 15 dagen (gemiddeld 7 dagen). Voor een langere werkingsduur zie ook de andere modellen
 • Waarschuwing per SMS bij lage batterij.
 • Bewegingsdetectie: Deze functie spaart aanzienlijk de batterij en ook je creditverbruik.
 • Paniekknop: In geval van nood kost het de gebruiker maar één duw op de knop en stuurt de Unpack&Track+ zijn locatie naar familie of vrienden per SMS of per e-mail.
 • Het verfijnste en meest gebruiksvriendelijke tracking panel op de markt.
 • Traceer de Unpack&Track+ via je GSM: Geen onhandige GPS-coördinaten maar practische adresgegevens.
 • Veiligheidszones: Stel grenzen in zodat bij overschrijding een waarschuwing per SMS of per e-mail wordt gestuurd.
 • Spatwaterdicht.

Ideale GPS tracker voor zowel particulier als onderneming

De applicaties voor de Unpack&Track+ zijn enkel begrensd door jouw verbeelding. Volgende opsomming is maar een kleine greep uit de mogelijkheden.

Families

 • Anti-diefstalsysteem voor je wagen of andere belangrijke bezittingen
 • Bescherm je dementerende ouderen of kinderen
 • Traceren van je huisdier

Bedrijven

 • Fleet tracking: Opvolgen wagenpark
 • GPS controle
 • Anti-diefstal

Recherche

 • GPS surveillance

Kortom de Unpack&Track+ kan ingezet worden om te waken over alles wat jij naar waarde acht.

Voordeligste GPS live tracker zowel qua aankoop als gebruik

Uit een voorafgaande enquête is gebleken dat men 300-400€ een goede prijs vindt voor een GPS tracker van dit kaliber. Echter de Unpack&Track+ is reeds verkrijgbaar aan 239€ (BTW Incl.). Geen maandelijkse contracten. Bij de Unpack&Track+ betaal je enkel voor de locaties die je gebruikt. Of je deze nu in België of Nederland gebruikt of al doorkruis je heel Europa, je betaalt steeds éénzelfde prijs. Klik en bekijk de tarieven via de officiële Unpack&Track website, raadpleeg onderstaande tabel of download volgende tabel met berekeningen voor nog meer situaties. Met de Unpack&Track zit je gegarandeerd aan de laagste aankoop- als gebruiksprijs.
 

kost gebruik Unpack&Track

Jij hebt perfect controle over je verbruik. Je kunt de Unpack&Track+ instellen je iedere 5 seconden te rapporteren of maar enkele maal per dag wat je dan ook maar enkele locatiecredits per dag zal kosten. Je kunt sporadisch wat credits aankopen of je kiest om nog meer uit te sparen en bestelt de credits in grotere volumes. Het tracking panel geeft je je aantal credits weer zodat je op ieder moment kunt bijsturen. Ook hebben we de Unpack&Track+ geconfigureerd opdat het creditverbruik minimaal is. Zo zal de Unpack&Track+ enkel locaties verzenden wanneer het toestel in beweging is.

Magnetische GPS

 

Extra opties - te kiezen bovenaan de pagina

Magnetische en weerbestendige buidel

Deze magnetische en weerbestendige buidel is speciaal ontworpen voor de Unpack&Track+ GPS live tracker. Het beschermt het toestel tegen weer en wind en vereenvoudigt plaatsing op of onder een voertuig. De buidel is uitgerust met een compacte magneet met een trekkracht van 37 kg. Eens geplaatst kun je er van op aan dat de Unpack&Track zijn target niet meer zal lossen.

Inbouwkit

De inbouwkit bestaat uit een accessoire voor directe aansluiting op de accu van een voertuig (input 12-24V) en een extra magnetische antenne. Op deze manier voorzie je de Unpack&Track+ continu van stroom en maak je je nooit meer zorgen over de batterijduur. Dit is de perfecte kit voor iedereen die de Unpack&Track+ continu in zijn voertuig(en) wenst te gebruiken.

 

Geen dure GPRS connecties of telefoongesprekken. Met een garantie van 2 jaar, een 14 dagen niet goed geld terug garantie,
geen maandelijkse contracten, een duidelijke Pay&Go structuur en geen verborgen kosten
zijn we overtuigd dat je met de Unpack&Track+ de beste GPS live tracker in handen hebt.
 
Gebruik de Unpack&Track+ niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 
Afmetingen: 67 x 40 x 20mm
Gewicht: 76g
Compatibele GSM netwerken: Quad Band: GSM850/900/1800/1900MHz
GPS CPU: uBlox
Aantal satellieten: 50
Snelheid positionering: Hot start: minder dan 1 sec; warm start: minder dan 35 sec, cold start: 35+ sec
Interne batterij: 1300mAh; actief: 3-15 dagen

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

 • Auteur: adc
  Ik heb jullie systeem momenteel een paar uren kunnen testen en ik ben bijzonder tevreden over het resultaat.
  Simpel, zeer accuraat, zeer klein en gelijktijdig zeer volledig.

  Tevens wil ik U bedanken voor de zeer goede service.
  Je hebt er een tevreden klant bij.
 • Auteur: JOHAN
  Ik gebruik de Unpack&Track+ nu reeds enkele maanden en ben er zeer tevreden over. Het volgen van voertuigen zonder gezien te worden, wordt kinderspel. Je moet zelfs niet online zijn om iemand live te volgen dankzij de geschiedenis functie. Men kan zelfs eenvoudig volgen via de Smartphone. Kortom een prima toestel en een echte aanrader. PS: Ook de service na aankoop is op en top.
 • Auteur: Bart
  ik ben heel tevreden van de werking van dit complexe maar ozo gebruiksvriendelijke toestel
 • Auteur: dbrb
  Deze tracker werkt prima, ook onder bedrijfswagens, ondanks de metalen rand van de carrosserie. Ik heb net mijn tweede besteld incl. alle toebehoren!
  Een aanrader voor elke detective.
 • Auteur: wlkd
  Een prachtig toestel zonder meer. Wel enkele onduidelijkheden Is de sim kaart bijvoorbeeld vrij te veranderen? Daar zijn toch nog wat onduidelijkheden over bij de product informatie.
 • Auteur: dbrb
  Omdat dit Track and Trace systeem uitstekend werkt, ook onder bestelauto's, heb ik een tweede tracker besteld. Ook handig als de één onder een te volgen voertuig zit en de tweede in je eigen auto, dan weet je altijd waar je je bevindt, ook op vreemde bodem. Echt een aanrader, bestel dan gelijk het hoesje met magneet mee. Nog even wat ducktape erom en hij is echt waterdicht. Het verbruik van de credits is minimaal vwb de kosten. Het levert extra opdrachten op en soms hoef je als detectivebureau niet eens de gehele rit te volgen. De Track and Trace doet zijn werk uitstekend, echt een verademing!!

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Unpack&Track Fat Boy
€679,95