U bent hier: Home > GPS Tracking > Unpack&Track Tech

Unpack&Track Tech

Unpack&Track Tech
Details
  • Zeer nauwkeurige A-GPS technologie (tot op enkele meters)
  • Lange batterijduur (6 tot 8 weken)
  • De meest gebruiksvriendelijke GPS tracker op de markt
  • Geen abonnementskosten maar een eenvoudig Pay&Go creditsysteem
Onze prijs: 489,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

Unpack&Track Tech

De Unpack&Track Tech is gebaseerd op de vernieuwde Unpack&Track PrimeUT technologie uitgerust met een herlaadbare 5200 mAh Li-Ion batterij waarmee je 6 tot 8 weken non-stop volgt wat jou aanbelangt. Beschermd met de waterdichte behuizing en 2 magneten aan de onderkant, installeer je de Unpack&Track eenvoudig en snel. De magneten hebben een trekkracht van 27 kg opdat je er zeker van bent dat zelfs bij de wildste ritten of schokken het toestel netjes blijft zitten. De Unpack&Track Tech past eenvoudig in je hand en is, rekening houdend met zijn 6 tot 8 weken batterijduur, één van de compactste GPS trackers op de markt.

Unpack&Track

Go Pro met de Unpack&Track Tech

De Unpack&Track Tech behoort tot de top van de GPS trackers en is geschikt voor iedereen die een discrete en professionele GPS tracker wenst en die zich niet in de mogelijkheid bevindt zijn GPS tracker om de enkele dagen op te laden. Deze kan perfect ingezet worden voor het volgen van voertuigen, cargo's of machines. De uBlox GPS ontvanger laat je toe de Unpack&Track Tech uit het zicht te plaatsen, zelfs probleemloos onder een voertuig, zonder in te boete op accuraatheid.

Net zoals de andere leden van de Unpack&Track serie kan de Tech versie om het uur tot zelfs om de 10 seconden GPRS locatie updates doorgeven die doorgestuurd worden naar je persoonlijk online tracking panel of naar je gsm. Via het tracking panel kun je via de geschiedenis functie volgen wat er gebeurd is, je kunt verslagen opvragen in Excel en exporteren naar GPX, alarmsignalen ontvangen via SMS of via e-mail, je kunt veiligheidszones configureren en nog zoveel meer. Geen maandelijkse contracten, geen verborgen kosten, enkel een duidelijke Pay&Go gebruiksstructuur aan éénzelfde prijs in gans Europa. De Unpack&Track Tech wordt geleverd met SIM kaart klaar voor gebruik. Er rest je enkel nog het toestel uit te pakken en van start te gaan.

Voor meer informatie over de Unpack&Track functies, lees verder op de Unpack&Track standaard productpagina.
 

Gebruik de Unpack&Track Tech niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.R&TTE Conform R&TTE Richtlijn (1999/5/EC) - Verkrijgbaar na aanvraag via contactformulier
Afmetingen 90mm x 60mm x 45mm

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

  • Auteur: Gerrit de Boer
    Wij maken al een aantal jaren gebruik van gps-volgsystemen en met de ervaring van een eerste Unpack&Track Tech die we voor een langere periode in kunnen zetten, hebben we onze tweede Tech aangeschaft.
    Het is een perfect toestel waar we heel veel profijt van hebben en natuurlijk ook onze opdrachtgevers!

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Prime Optimus
€579,95