U bent hier: Home > vacature_spy3k

vacature_spy3k

 

Spy3K werft E-commerce medewerker aan

Google 'Internet geld verdienen' en je ontvangt 26.000 resultaten met tips&tricks. Toch zijn er maar een handvol bedrijven die zich online weten te ontplooien. Spy3K behoort tot de selecte groep van bedrijven die zich online succesvol kan noemen. Via een brede internet-marketingmix positioneerde Spy3K zich gedurende de laatste 7 jaar als één van de leidende spyshops in de BeNeLux. De Europese distributie van de gerenommeerde Trackstick GPS trackers en het binnenhuisproject Unpack&Track GPS live tracking droeg o.a. bij tot deze status. Promotie verloopt enkel via het internet terwijl de verkoop naast de online shop zich ook offline via de winkels in Antwerpen en Tienen vertaalt. Tijdens een periode waarin termen zoals 'crisis' en 'stagnerende economie' het nieuws kleuren weet Spy3K jaar na jaar een stevige groei voor te leggen. Om een verdere online en offline ontwikkeling te handhaven werft Spy3K een E-commerce medewerker aan die aan den lijve zal leren hoe een online bedrijf succesvol te runnen.

Als E-commerce medewerker sta je in voor het gehele verkoopsproces in de meest brede zin van het woord. Je bent verantwoordelijk voor de verkoopsondersteunende activiteiten zoals het nakijken en publiceren van product- en blogteksten, en voor de verkoop op afstand als in de toekomstige winkel te Brugge. Het verwerken van bestellingen als het afhandelen van de diensten na verkoop zoals garantie, vragen betreffende de werking, ... zijn onder jouw hoede. Je hebt de kans de werking van een online bedrijf achter de schermen te volgen en mee te groeien binnen het Spy3K concept. Bekijk het als de ultieme e-commerce opleiding en je wordt er nog voor betaald ook.

Gevraagde kwaliteiten

  • Nederlandstalig en zich goed kunnen behelpen in het Frans en Engels
  • Goed voorkomen, vlotte omgang, communicatief en commercieel ingesteld   
  • Leergierig en vlot nieuwe dingen aanleren 
  • Passie voor e-commerce
  • Passie voor multimedia-, security/surveillance-snufjes   
  • Ervaring met blogs en opzetten eigen website, verkoop via het internet is een pluspunt
  • Een breed takenpakket aangenaam vinden
  • Geen verder diploma vereist, enkel enige maturiteit en enkele jaren werkervaring   
  • Regio Brugge
Proefcontract om uiteindelijk over te schakelen naar een vast contract van onbepaalde duur.

Stuur een e-mail met uw motivatie/CV naar sales (at) spy3k.be

Stuur je vriend(in), familielid of kennis door en win een GPS antidiefstalsysteem voor je wagen

Verspreid het nieuws, breng je omgeving op de hoogte en stuur deze pagina door via Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, ... en als één van jouw doorgestuurde vrienden de job heeft, win jij een GPS antidiefstalsysteem ter waarde van 399€ (inclusief installatie regio Brugge).