U bent hier: Home > Verborgen camera assortiment

Verborgen camera assortiment

Verborgen Camera’s

Een verborgen camera klinkt erg spannend en als iets dat alleen in Hollywood films wordt gebruikt. Er zijn tegenwoordig echter volop van dit soort camera’s te krijgen, in alle soorten, maten en prijzen.

Waarvoor gebruik je een verborgen camera

Je kan een verborgen camera voor allerlei soorten doeleinden inzetten, maar veel mensen schaffen er simpelweg eentje aan voor ‘de heb.’ Zelfs als je de verborgen camera niet voor een bepaald doel nodig hebt, is het tenslotte geweldig om een USB stick met verborgen camera in je bezit te hebben, of zelfs eentje verstopt in het montuur van je bril!Natuurlijk is de voornaamste reden van het kopen van een verborgen camera om er discreet mee te kunnen filmen. Zo is een verborgen camera erg handig bij mysteryshoppen, wanneer een bedrijf of winkel zonder het medeweten van de medewerkers wordt bezocht en beoordeeld op service en klantvriendelijkheid. Ook kun je met een verborgen camera vergaderingen of belangrijke gesprekken vastleggen, zodat je de mogelijkheid hebt er later nog eens naar te kijken. Een verborgen camera neemt ook geluid op, zodat je later nog eens kunt terugluisteren naar de gesprekken.Een verborgen camera is te koop als simpelweg een camera, of verstopt in een van de hierboven omschreven items. Denk ook eens aan het kopen van een verborgen camera voor de beveiliging van je huis en inboedel. Zo zijn er camera’s te koop die verborgen zitten in rookmelders of straatlantaarns, zodat je zelfs als je niet thuisbent kan zien wat er in en rondom jouw woning gebeurt.

Verborgen camera's registreren video, geluid en foto's

Naast het maken van filmpjes kunnen veel verborgen camera’s ook foto’s maken. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je de camera bij je hebt, omdat jij op het juiste moment de knop moet indrukken om de foto te maken. De verborgen camera zal even trillen als de foto wordt geschoten, zodat je zeker weet dat de foto is gemaakt en je de pen of autosleutel waar de camera inzit niet opvallend hoeft te bestuderen om dit te checken. Veel verborgen camera’s bevatten daarnaast ook een geluidsfunctie. Hiermee beginnen ze pas te filmen als ze geluid detecteren. Zo kan jij je verborgen camera pen in een kamer laten liggen waarna deze automatisch begint met filmen als er iemand de kamer binnenkomt. Zo hoef jij niet aanwezig te zijn voor het maken van de opname en gebruikt de verborgen camera geen overbodig geheugen met lege beelden.


Verborgen camera's integreren perfect met uw PC

Een verborgen camera is aan te sluiten op je eigen computer zodat je de beelden en foto’s later kunt terugkijken, verwijderen of bewerken. Ze werken meestal door middel van batterijen en er hoeft alleen maar op de aan – en uitknop gedrukt te worden om de verborgen camera te bedienen. Een kind kan de was doen!

Iedereen kan tegenwoordig een verborgen camera aanschaffen. Kijk eens rond in de webshop van Spy3K voor een uitgebreid aanbod. Spy3K heeft voor ieder wat wils, van verborgen beveiligingscamera’s tot de slimste gadgets. Er is voor iedereen wel een verborgen camera verkrijgbaar!

Verborgen camera in pen