U bent hier: Home > Discrete & Verborgen Camera's > Verborgen Camera in Adapter

Verborgen Camera in Adapter

Verborgen Camera in Adapter
Details
  • Onopvallende verborgen camera
  • Zeer scherpe beeldkwaliteit (640x480, 30fps)
  • Slimme bewegingsdetectie
  • Oneindige stroomvoorziening
Onze prijs: Ä199,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Verborgen Camera in Adapter

Hou op subtiele wijze een oogje in het zeil ...
zonder batterijen te verwisselen.

This text will be replaced

Het is verstandig om in ruimtes waar jij fysiek niet altijd aanwezig bent, toch een oogje in het zeil te kunnen houden. Denk bijvoorbeeld aan je kantoor, of aan je woon – of buitenhuis. Mocht er zich iets raars voordoen, heb je later de beelden als bewijs. Op deze wijze ben je iedereen te slim af. Echter, bij sommige gelegenheden hang je liever geen duidelijke bewakingscamera op. Deze valt direct op en zal de misdaad naar een niet bewaakte locatie doen verschuiven. De Verborgen Camera in Adapter is in zulke situaties een godsgeschenk.

Geniaal verborgen camera waakt 7/7

Wie heeft er nu geen adapter voor een fototoestel, GSM, ... in huis? De meeste mensen laten zo’n adapter na gebruik simpelweg in het stopcontact zitten. Dit is de kracht van de Verborgen Camera in adapter. Doordat het zo’n courant gebruiksvoorwerp is, is een adapter uitermate geschikt om een verborgen camera in te verbergen. Wie zal nu vermoeden dat er een hoogwaardige mini camera verborgen in een adapter zit?

Naast de slimme behuizing zit de genialiteit van de Verborgen Camera in Adapter in het feit dat er stroom rechtstreeks van het stopcontact wordt genomen. Iedereen met ervaring binnen deze wereld weet dat de stroomvoorziening een grote uitdaging is. De Verborgen Camera in Adapter schuift dit probleem volledig van de baan. Plaats de Verborgen Camera in Adapter in een stopcontact in de te bewaken ruimte en je hebt een doorlopend werkend opnamesysteem. Deze verborgen camera neemt enkel op bij beweging en registreert alles netjes op een geheugenkaartje. Zodra het geheugen vol is worden de oudste gegevens overschreven. De Verborgen Camera in Adapter is jouw wakend oog voor dagen, weken, ... maanden, jaren?

Professionaliteit verborgen in een adapter

Professionaliteit zit in de afwerking van een product. Zo kun je ervoor kiezen om de beelden op de meegeleverde 4GB geheugenkaart op te slaan, of om een kaart te plaatsen van 32GB. Hoewel je bij gebruik van de bewegingsdetectie hier weken of zelfs maanden mee kunt filmen toch is de Verborgen Camera in Adapter voorzien van een circulaire opnamefunctie zodat als de kaart vol is, de camera de oudste beelden zal overschrijven.

De camera filmt in een resolutie van 640 x 480 pixels, met 30 frames per seconde. Mocht er niet altijd veel licht voorhanden zijn in de te filmen omgeving, is dat geen probleem. De lens is namelijk zeer lichtgevoelig (0.5 lux) zodat ook scenes bij minder licht later goed terug te zien zijn op de beelden. Op elke video opname wordt een datum – en tijd stempel gezet, zodat ze rechtsgeldig zijn en je later precies kunt zien wanneer de beelden gemaakt zijn. Zo weet je precies wat er wanneer gebeurde.
 

Deze adapter verbergt een slim verborgen camera, die zijn stroom haalt uit het desbetreffende stopcontact.
Geen gedoe met lege batterijen, maar oneindig filmen.

De Verborgen Camera in Adapter registreert scherpe beelden, ook als er minder licht voor handen is, en detecteert automatisch beweging.
Je hebt geen reden meer om je slaap te laten. Laat deze Verborgen Camera in Adapter over jouw bezittingen waken en vang de schuldige.
 
 
Gebruik de Verborgen Camera in Adapter niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.
 

Afmetingen: 60 x 50 x 40 mm
Beeldkwaliteit: 640 x 480 px, 30 fps
Audio-opname: Ja
Bewegingsdetectie: Ja
Circulair opnemen: Ja
Lichtgevoeligheid: 0,5 lux
Geheugen: SDHC tot 32GB, 4GB geheugenkaart meegeleverd
Stroom: Niet van toepassing: stroom via stopcontact, oneindig gebruik

 

TakeMS 16GB Secure Digital (SD/SDHC) kaart Class 6
Ä48,87
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Beste kan u mij zeggen hoe lang dit toestel kan opnemen met bewegingsdetectie en 32 gb kaartje
Antwoord:   Beste je moet ongeveer rekenen op een 120 uur aan opnames. Echter is het zo dat het toestel (default) in loop recording staat. Dit betekend dat de oudste files ovreschreven worden. Daardoor is de opname in principe oneindig.
 
Vraag:   Beste, Wat is de opnamehoek van deze adapter en wordt de sd kaart meegeleverd ?Groeten
Antwoord:   De opname hoek is90gr. Er wordt een 8GB kaartje meegeleverd. Hij komt kant en klaar, je kan er direct mee aan de slag.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Verborgen HD Camera in Bureauklok Verborgen Camera in Adaptersnoer
Ä249,99
Ä439,96