U bent hier: Home > Voice & Audio > Wandmicrofoon Pro

Wandmicrofoon Pro

Wandmicrofoon Pro
Details
  • Uiterst professioneel en kwaliteitsvol resultaat
  • Beschermt je oren tegen onverwachte harde geluiden
  • Eenvoudig en veelzijdig in gebruik
  • Tot 50 uur gebruik op een enkele batterij
Onze prijs: Ä699,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Wandmicrofoon Pro

Wil je luisteren en registeren wat er aan de andere kant van de muur gezegd wordt?

Luister doorheen muren met deze wandmicrofoon, die het geluid aan de andere kant van de muur met wel 50.000 keer versterkt terwijl je oren beschermd worden. De wandmicrofoon is van een superieure kwaliteit en werd speciaal ontwikkeld voor de Japanse politie. Luister doorheen muren terwijl je met de Wandmicrofoon Pro ongewenst achtergrondgeluid aan de andere kant van de muur wegfiltert. De muur kan tot wel 30cm dik zijn. Daarnaast beschikt de wandmicrofoon pro over een geluidslimiteerder welke jouw oren beschermt tegen schade die kan worden aangebracht door onverwachte harde geluiden. De Wandmicrofoon Pro zal het volume tijdelijk verlagen als het geluid plotseling te hard wordt, zodat je oren geen risico lopen.

Luister doorheen muren met de Wandmicrofoon Pro

Luister doorheen muren door de Wandmicrofoon Pro tegen de desbetreffende muur te plaatsen. Hierna kan je de volume controle naar eigen wens instellen. Voor het wegfilteren van achtergrondgeluid zijn er 3 verschillende opties, zodat je zelf kan bepalen welke tonen je zo min mogelijk wilt horen. De wandmicrofoon pro zet de onverstaanbare geluiden aan de andere kant van de muur voor jou om in duidelijk verstaanbaar geluid waar je naar kan luisteren door middel van de meegeleverde geluidsoortjes of kunt opnemen via de aansluiting voor een voice recorder. De Wandmicrofoon Pro komt in een prachtig koperen ontwerp en werkt door middel van een vervangbare 9V batterij. Deze wordt reeds voor ontelbare doeleinden gebruikt door de Japanse politie. Bijvoorbeeld het luisteren naar mensen die vastzitten in liften, zijn ingesneeuwd, of het detecteren van en luisteren naar het tikken van de timer van een bom in pakketjes. Je kunt zelfs problemen in motoren analyseren, insecten colonieën in je muren localiseren, gesprekken verstaanbaar beluisteren en registeren aan de andere kant van de muur.
 

De Wandmicrofoon Pro is een geweldige apparaat van topkwaliteit en levert een excellent en betrouwbaar resultaat.
Gebouwd door professionelen voor professionelen. Het is eenvoudig inzetbaar en bevat alle snufjes die je van zo’n topapparaat zou verwachten.

Gebruik de Wandmicrofoon Pro niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.
 
Afmetingen: Versterker 65 x 20 x 100mm, Microfoon Ø35 x 30mm
Gewicht: Versterker 284g, Microfoon 119g
Autonomie: 50uur (vervangbare 9V batterij)
Input: Ø3.5mm mono (mic)
Output: Ø3.5mm stereo (oor), Ø3.5mm mono (rec)
Andere functies: Geluidsfilter, geluidslimiteerder ter bescherming oren

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*