U bent hier: Home > Anti- Afluisterapparatuur > White Noise Sound

White Noise Sound

White Noise Sound
Details
Onze prijs: Prijs op aanvraag.
Opties
Aantal

White Noise Sound (Gratis)

Vrees je dat er gevoelige informatie uitlekt naar derden?

Met de White Noise Sound creëer je een geluidsbarrière tussen je gesprek en eventuele luistervinken. De White Noise Sound is een efficiënte manier om je privacy te beschermen.

Bescherming privacy met de White Noise Sound

De White Noise Sound is een willekeurig geluidssignaal waarvoor geldt dat het frequentiespectrum van de gemiddelde amplitude voor iedere frequentie gelijk is. Deze eigenschap maakt dat gesprekken voor omstaanders buiten de geluidsbarrière niet te verstaan zijn en ook dat de white noise / storing digitaal niet kan gefilterd worden.

Speel de White Noise Sound af met je PC of stereo en positioneer de luidsprekers tussen het gesprek en eventuele opname- en afluisterapparatuur. Richt de luidsprekers in de richting van eventuele afluisterapparatuur weg van het gesprek zodat je een geluidsbarrière vormt tussen het gesprek en de omgeving. Start het volume op een laag niveau en bouw het gradueel op. Het is niet nodig het loeihard af te spelen. Een volume luid genoeg om het gesprek te overstemmen is ideaal.

Verschil white noise generator en White Noise Sound

Geen. Er is geen verschil in het eindresultaat of de kwaliteit er van. Wel te verstaan dat een white noise generator tot enkele honderden euro's wordt verkocht terwijl de White Noise Sound gratis via Spy3K verkrijgbaar is. Brand de White Noise Sound op een CD, speel deze af via een draagbare CD-speler en je heb een 100€+ white noise generator.

Hoe ontvang ik gratis de White Noise Sound?

Stuur een lege e-mail (inhoud wordt niet gelezen) naar onderstaand adres. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met de White Noise Sound.

e-mail gratis white noise sound

Je e-mail adres wordt automatisch in onze database opgeslagen zodat je steeds op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Je kunt je op eender welk moment uitschrijven en jouw e-mail adres zal niet aan derden worden overhandigd.

Er zijn menige vormen van opname- en afluisterapparatuur op de markt en het is een uitdaging om met counter surveillance apparatuur deze op te sporen.
Met de White Noise Sound zul je geen afluisterapparatuur detecteren maar alvast de werking dwarsbomen.

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Rabbler Draagbare White Noise Generator
Ä379,95