U bent hier: Home > Anti- Afluisterapparatuur > Rabbler Draagbare White Noise Generator

Rabbler Draagbare White Noise Generator

Rabbler Draagbare White Noise Generator
Details
  • Verstoort alle afluisterapparatuur
  • Uiterst compact en handig
Onze prijs: Ä379,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Rabbler Draagbare White Noise Generator

Is de inhoud van je volgend gesprek  van grootse waarde en mag je er niet van dromen dat deze uitlekt?
Toch heb je geen zin of gewoon niet de mogelijkheid om de hele omgeving te scannen op afluisterapparatuur?

Bescherm dan je gesprekken tegen luistervinken met de
Rabbler Draagbare White Noise Generator

Kennis is macht maar de technologische evolutie staat niet stil. Zo ook niet op het vlak van afluisterapparatuur. Momenteel zijn er talrijke methodes op de markt om jouw waardevolle kennis te onderscheppen. Echter met de Rabbler Draagbare White Noise Generator heb je een compact en snel inzetbaar anti-afluistersysteem dat op een betrouwbare manier je gesprekken beschermt tegen afluisterapparatuur zoals draadloze microfoons en voice recorders. De Rabbler Draagbare White Noise Generator genereert een niet filterbaar white noise dat afluisterapparatuur belemmert je gesprekken verstaanbaar te onderscheppen.


Werking van de Rabbler Draagbare White Noise Generator

De Rabbler Draagbare White Noise Generator zal enkel wanneer er gesproken wordt white noise / een storing voor afluisterapparatuur genereren. Om deze white noise generator succesvol in te zetten moet je enkele regels in acht houden op het gebied van omgevingsgeluid, hoe luid je spreekt en het aantal in te zetten toestellen.

De bovenkant van de Rabbler Draagbare White Noise Generator bestaat uit een luidspreker, led-indicator, power- en reset-knop. De led-indicator geeft aan hoeveel omgevingsgeluid er is. Indien deze in het rood gaat, is er teveel omgevingsgeluid. Sluit enkele ramen, zet de radio zachter, ... druk op de reset-knop en ga verder. Spreek luid genoeg om de Skeller Draagbare White Noise Generator te activeren maar overstem de geproduceerde white noise niet. Het is aangeraden één Rabbler Draagbare White Noise Generator te gebruiken voor maximaal 2 personen. Indien er meerdere gesprekspartners zijn, gebruik één toestel per persoon extra (tot 4 toestellen kunnen perfect samenwerken). Plaats de Rabbler Draagbare White Noise Generator op tafel voor iedere persoon of tussen de twee gesprekspartners. Indien je meent dat er in een bepaalde hoek van de kamer afluisterapparatuur geïnstalleerd is, is het aan te raden in deze omgeving nog een extra toestel te plaatsen.

De frequentie van de  gegenereerde white noise is geoptimaliseerd om de werking van alle afluisterapparatuur te belemmeren. De geproduceerde geluiden dekken alle frequenties van de menselijke stem en zijn zo samengesteld dat ze voor de minst mogelijke storing tijdens het gesprek zorgen. Niet alleen zorgt de geproduceerde white noise dat er niet live kan meegeluisterd worden maar ook zal achteraf geen enkele software het mogelijk maken de storing / white noise te filteren.

Welke afluisterapparatuur schakel je uit met de Rabbler Draagbare White Noise Generator?

  • Draadloze afluistermicrofoons zoals UHF-, VHF-, AM-, FM- en GSM-bugs (geïnstalleerd in de omgeving of op het lichaam gedragen)
  • Voice recorders (digitaal of mini-cassette)
  • Bedrade afluistermicrofoons
  • Elektronische stethoscopen
  • Laser-afluisterapparatuur
  • Spy phones geprogrammeerd om de omgeving af te luisteren
Als er veel in de weegschaal ligt, kun je je geen risico's permitteren.
Speel op zeker en bescherm je gesprekken met de Rabbler Draagbare White Noise Generator


9V Energizer Rechargeable 175mAh Energizer Ultimate 9V Batterijen
Ä19,95
Info
The price for this product is not set. You can decide how much you want to pay.
Aantal
Tijdelijk niet voorradig.

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

White Noise Sound